ПОРЯДОК ДЕННИЙ

засідання Комітет Верховної Ради України з питань зовнішньої політики та міжпарламентського співробітництва

19.09.2023 11:00:00

Онлайн-засідання

Законопроекти, з опрацювання яких Комітет визначено головним

1. Про проект Закону про приєднання України до Розширеної часткової угоди про Реєстр збитків, завданих агресією Російської Федерації проти України (р. № 0225, Зеленський Володимир Олександрович).

 

 

Міжпарламентська співпраця

2. Про зміни в керівному складі депутатської групи Верховної Ради України з міжпарламентських зв'язків з Федеративною Республікою Бразилія.

 

 

3. Про формування депутатської групи Верховної Ради України з міжпарламентських зв'язків з Державою Лівія.

 

 

4. Про внесення змін до Орієнтовного плану міжнародних обмінів Верховної Ради України на 2023 рік.

 

 

5. Про обрання координатора з проведення організаційних зборів депутатської групи ВРУ з міжпарламентських зв’язків з Республікою Ісландія.

 

 

Кадрові питання

6. Про кадрові питання роботи секретаріату Комітету Верховної Ради України з питань зовнішньої політики та міжпарламентського співробітництва:

 - Про переведення старшого консультанта  секретаріату Комітету ВРУ з питань зовнішньої політики та міжпарламентського співробітництва Яковенко Світлану Петрівну на вакантну посаду головного консультанта цього ж секретаріату;

 - Про призначення на вакантну посаду головного консультанта секретаріату Комітету ВРУ з питань зовнішньої політики та міжпарламентського співробітництва Олійник Вікторію Володимирівну

 

 

Міжпарламентська співпраця

7. Про обрання координатора з проведення організаційних зборів депутатської групи ВРУ з міжпарламентських зв’язків з Султанатом Оман.

Повернутись до списку публікацій

Версія для друку